Namasté kinderyoga

Welkom bij kinderyoga in Mol!

Ontdek samen met mij de magie van kinderyoga, waar beweging en verbeelding samenkomen om een wereld van spel en zelfontdekking te creƫren. In mijn lessen leren kinderen op een speelse manier niet alleen yoga, maar ook zichzelf beter kennen.

Kinderen vinden een perfecte balans tussen actie en ontspanning, tussen beweging en rust. Door middel van creatieve activiteiten en oefeningen verkennen ze hun eigen lichaam en geest, terwijl ze motorische vaardigheden ontwikkelen en hun concentratie, zelfbeeld en zelfvertrouwen verbeteren.

Belangrijk is dat er geen druk staat op presteren. Ieder kind mag zichzelf zijn en genieten van het moment. Want kinderyoga draait niet om perfectie, maar om het ontdekken van je eigen kracht en innerlijke rust.

Elke les is een nieuw avontuur, gebaseerd op thema's die de verbeelding prikkelen. Van reizen naar verre landen tot het verkennen van emoties en alles daar tussenin, mijn lessen zijn ontworpen om kinderen te inspireren en te laten groeien.

Kom en doe met mij mee! Ontdek de wonderen van kinderyoga en geef je kind de kans om te stralen in een wereld van spel, plezier en ontspanning.

Voor meer informatie en om je aan te melden, neem gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om samen met jouw kind op avontuur te gaan!

Contact

Beukenbosstraat 24 , 2400 Mol
Tel.
0478/232649
huysmans.katrien@telenet.be
Website
www.namaste-yoga-coach.webnode.be

Yogajuf

Katrien Huysmans

Kapellekensdreef 112 , 2400 Mol
GSM
0478/232649
huysmans.katrien@telenet.be