Vrienden van de beiaard

Reeds 35 jaar zijn de Beiaardvrienden betrokken bij de organisatie van de beiaardconcerten op de St.-Pieterstoren en andere activiteiten van het Mols Beiaardcomité en dit steeds i.s.m. het gemeentebestuur; die samenwerkingsvorm bestaat ook reeds jaren met de abdij der Norbertijnen te Postel.

Vorig jaar ging voor de programmatie onze aandacht vooral uit naar de regionale beiaardiers en ook naar jong talent. Daarnaast volgden nog twee erg geslaagde samenspelconcerten.

Het niveau der uitvoerders dwong ook nu weer meer dan respect af! Samen met de gunstige weersomstandigheden resulteerde dit alles in een opmerkelijke publieke belangstelling.

Met een erg gewaardeerde jaarlijkse uitstap sloten we het beiaardseizoen 2022 af.

Tevens realiseerden het Beiaardcomité en de Vrienden van de beiaard de streaming via Beiaard Mol (facebook.com).

Het doet ons weer verlangend uitkijken naar de concerten in 2023. Dit jaar gaan we op 23 september voor onze jaarlijkse beiaardtrip naar Damme, Sluis en Hulst.    

Ook verwachten we dat je dit jaar (weer) aansluit bij onze vriendenkring en overweegt om  misschien nieuwe leden via een origineel nieuwjaarsgeschenk mee te brengen.

Sinds het automatische lidmaatschap bij Cultuursmakers bedraagt het lidmaatschap € 40 per gezin en geeft dit nu ook enkele extra voordelen als leden van Cultuursmakers. Individuele leden betalen € 25 en genieten van dezelfde voordelen. Via jouw bijdrage op het nummer BE49 8538 7382 8471 t.n.v. Vrienden van de Beiaard - Mol, wordt voor je uiteraard, naast het programmaboekje, een voorbehouden zitje in de luisterplaats van de Kunstacademie (Markt 28) voorzien. Nadien kan je bij een aangeboden drankje napraten over het concert. De mogelijkheid tot betalende deelname aan onze volgende jaarlijkse reis behoort inherent bij het lidmaatschap. Vermeld zo mogelijk bij de overschrijving ook jouw mailadres.

contact

Erfgoed

Wil je een afspraak tijdens een ander moment? Contacteer ons.

Openingsuren Erfgoed
Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Welkom zonder afspraak: 13.30 tot 19 uur
Morgen
Welkom zonder afspraak: 9 tot 12 uur