Ootello VZW

Ootello is sinds de stichting in mei ‘86 geleidelijk uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de regionale theaterwereld. De Molse theatergroep heeft hierbij echter niets van het bruisende van haar beginjaren ingeleverd en ze is bovenal haar filosofie  trouw gebleven: ‘Vriendschap in Kwaliteit, Kwaliteit in Vriendschap’.

Een kleine honderd vrijwilligers zorgen het hele jaar door voor een fantastische werking en mooie producties. De grootste mijlpaal voor Ootello was ongetwijfeld het huren (2000) en uiteindelijk aankopen (2010) van een oud Ezaarts pand uit 1948 dat met eigen middelen en veel enthousiasme werd omgebouwd tot een theaterzaal waarin ouderwetse gezelligheid harmonieus samengaat met eigentijdse techniek.

Ook in de toekomst wil de groep zich blijven heruitvinden en vernieuwen zonder hierbij haar basisfilosofie te verloochenen. Ze is hierbij steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers (acteurs/actrices/muzikanten/decorbouwers/technici/tappers/…)  die  mee hun schouders willen zetten onder het unieke cultuurplatform dat Ootello na al die jaren heeft uitgebouwd.

Interesse? Schrijf een kort mailtje naar info@ootello.be!

Contact

Het Ven 37 , 2400 Mol
Tel.
014317756
info@ootello.be
Website
www.ootello.be

Bijlagen