PimperNieuw vzw

PimperNieuw vzw bestaat uit vier werkingen: een upcycle-atelier, een plantenasiel, een BuitenBosbar en een kleine zorgboerderij. Dit alles op een fantastische locatie in het groene hart van Mol: de Galbergen. Kom gerust eens kijken in onze winkel, maak een mooie wandeling en drink nadien iets op ons terras.

Pimpernieuw stelt zich als doel om werk en activiteiten aan te bieden aan iedereen die achter onze missie en visie kan staan. We hebben hierbij extra aandacht voor mensen die niet op de reguliere arbeidsmarkt terecht kunnen, of er zich niet thuis voelen. PimperNieuw zorgt voor een gezellig atelier, begeleiding en materialen. Met deze materialen kunnen er op eigen tempo nieuwe opgepimpte producten gecreëerd worden. De stukken die op die manier tot stand komen, zijn uniek, net zoals hun makers.
Wij bieden tweedehandsspullen en het nodige materiaal aan, die creatief en op eigen tempo geupcycled kunnen worden tot unieke werken. We staan hierbij steeds open voor de ideeën en talenten van de groep. We bieden hen ondersteuning en zorgen voor een aangename werkplaats.

Contact

Don Boscostraat 33-1 , 2400 Mol
Tel.
0498567512
atelier@pimpernieuw.be
Website
www.pimpernieuw.be/