Chiro Rauw

Onze chirozondag begint om 13u30 aan onze chirolokalen in Mol-Rauw. Om 16u30 is het tijd om moe, maar voldaan huiswaarts te keren.

Het lidgeld bedraagt 30 euro. Dit geld wordt gebruikt om uw kind te verzekeren en om onze werking mogelijk te maken. Om deze kosten te beperken organiseren wij allerlei activiteiten. Zo vindt ieder jaar, tijdens het tweede weekend van november, ons mosselfeest plaats. Ook bent u het eerste weekend van maart welkom op onze jaarlijkse fuif ‘Streetlight’ en afterwork ‘@pé-r@uw’ om bij ons te komen dansen. Het einde van het chirojaar (derde weekend van september) wordt gevierd met onze chirofeesten waar u kan genieten van een heerlijke kaas- en wijnavond. Ook kan je een heerlijk hapje en drankje nuttigen in onze zomerbar en genieten van de uitgebreide randanimatie.

Het hoogtepunt van ons chirojaar is uiteraard het bivak. Het kamp vindt plaats van 11 tot 21 juli vanaf de speelclub (3e en 4e leerjaar) en van 14 tot 21 juli voor de Petoeten (1e en 2e leerjaar). Voor het kamp komt de leiding thuis langs om uw kind in te schreven voor deze onvergetelijke tiendaagse.

Mochten er nog verdere vragen zijn, kan u ons altijd bereiken op ons mailadres, onze Facebook- of Instagrampagina. Ook kan u ons uiteraard steeds aanspreken op zondag na de chiro. We hopen alvast dat we uw kind mogen verwelkomen in onze fantastische chirofamilie en eens komt proberen bij Chiro Rauw.

Contact

Blekestraat 35a , 2400 Mol
chiromolrauw@gmail.com
Website
www.chiro-mol-rauw.be/

Hoofdleider

Diemas Janssens

GSM
0471 10 16 52

Hoofdleider

Ruben Geboers

GSM
0494 14 60 75