Naar inhoud
Gemeente Mol

Solliciteren gemeentelijk onderwijs

Wat?

Het gemeentebestuur is de inrichtende macht of het schoolbestuur van gemeentelijke scholen op verschillende niveaus: gewoon kleuter- en lager onderwijs, buitengewoon lager onderwijs en speelleerklas, buitengewoon secundair onderwijs en deeltijds kunstonderwijs: beeldende kunst, muziek en woord.

Je kan uitsluitend solliciteren voor een baan in het gemeentelijk onderwijs via de website http://www.mol.sgpool.be/. Daar maak je een account aan. Vervolgens voeg je nog je CV en sollicitatiebrief toe en duid je aan wanneer je beschikbaar bent. Je kandidatuur komt zo in onze database terecht.

Voor wie?

Iedereen die wil werken in het onderwijs.  Je hoeft geen inwoner van onze gemeente te zijn.

Voorwaarden?

Als je in het bezit bent van een vereist of voldoende geacht bekwaamheidsbewijs, kan je kandideren voor een ambt

Hoe aanvragen?

Je kan solliciteren voor een ambt binnen het gemeentelijk onderwijs:

Je kan enkel solliciteren door een account aan te maken op deze website. Het heeft geen zin om nog een papieren sollicitatiebrief te sturen naar de inrichtende macht. 

Afhandeling?

  1. Je maakt een account aan
  2. Je voegt je CV en sollicitatiebrief toe
  3. Je houdt je beschikbaarheidsgegevens nauwgezet bij. Het is erg belangrijk om deze gegevens zo up-to-date mogelijk te houden.
  4. De school of de dienst onderwijs neemt telefonisch contact met je op bij een werkaanbieding
  5. Op het einde van het schooljaar worden alle profielen gewist. Je ontvangt dan een mail met de vraag om jouw account te hernieuwen