Parkeerverbod verhuis of levering

Vraag online aan

Wat?

Als je bij een verhuis of levering een deel van de openbare ruimte nodig hebt om de verhuiswagen of bestelwagen de nodige ruimte te geven, vraag je een tijdelijk parkeerverbod aan. Doe dit zeker minstens 5 werkdagen voor de verhuis of levering

Voorwaarden?

De verkeersdienst beslist op basis van de verkeersveiligheid over je aanvraag.

Prijs?

Er staat een belasting op een inname van openbaar domein voor langer dan 8 uur. Er is een minimumbelasting van 12,30 euro per aanslag, met 0,33 euro per kalenderdag en per vierkante meter. Als de inname gebeurt op één of meerdere parkeerplaatsen, gelegen in een zone waar de regeling betalend parkeren geldt het volgende tarief: 

  • 17,10 euro per parkeerplaats per kalenderdag voor parkeerplaatsen gelegen in de blauwe zone;
  • 28,40 euro per parkeerplaats per kalenderdag voor parkeerplaatsen gelegen in zone 1 (Graaf De Broquevillestraat, Laar, Lakenmakersstraat, Santo Tomasplein, gedeelte Corbiestraat tussen Rondplein en Baron van Eetveldeplein, Boerenkrijgstraat, Statiestraat, Markt nr. 2 tot en met Markt nr. 20, Boomgaardstraat en verbindingsweg tussen Statiestraat en Corbiestraat, Molenstraat)
  • 17,10 euro per parkeerplaats per kalenderdag voor parkeerplaatsen gelegen in zone 2 (Rondplein, de gemeentelijke parking van het Administratief Centrum 't Getouw, gelegen aan de Molenhoekstraat, parking Sint-Pieter, parking De Markt).

Elk gedeelte van een parkeerplaats dat wordt ingenomen wordt als een volledige parkeerplaats beschouwd.

Hoe?

Vraag online aan

Hoe verder?

  1. De verkeersdienst neemt contact op met de aanvrager en bezorgt de vergunningen.
  2. Het gemeentebestuur plaatst het parkeerverbod.
  3. Je ontvangt en betaalt je factuur.
Adres
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol
Tel.
Vandaag
Pinkstermaandag
Morgen
Afspraak: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur
Telefonisch: 9 tot 12 uur & 13.30 tot 16 uur