Gemeentebestuur zoekt twee halftijdse technisch assistenten externe poetsdienst

donderdag 5 september 2019

Het gemeentebestuur zoekt twee halftijdse technisch assistenten externe poetsdienst (salarisschaal D1-D3). Het gaat om contracten voor bepaalde duur (3 maanden) in contractueel dienstverband. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 29 september 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

We zoeken een gemotiveerde poetshulp om bij bejaarden thuis te poetsen. Je staat mee in voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor de cliënten. Je zorgt voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je taken bestaan uit opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren en ramen poetsen. Je werkt enkel in de voormiddag.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen tot maximum 12 jaar
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 29 september 2019 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier op onze website of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae op volgende manier aan ons te bezorgen:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol¬†

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Er zijn geen diplomavoorwaarden.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagvoormiddag 2 oktober.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be