Naar inhoud
Gemeente Mol

Nieuw! Jazz, pop, rock voor koperblazers in Academie voor Muziek en Woord

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 4 september 2019

De Academie voor Muziek en Woord pakt uit met een nieuwe studierichting ‘Jazz, pop, rock voor koperblazers (trompet, bugel en trombone)’. Al vanaf 8 jaar kan je hieraan deelnemen. Alle stijlen komen aan bod. Schrijf in en ga samen met een team van gedreven leerkrachten creatief aan de slag!

Je leert niet alleen je eigen instrument bespelen, je krijgt ook de kans om wekelijks in een (h)echte band te spelen met andere muzikanten. Creativiteit en improvisatie zijn typische kenmerken en vaardigheden in de jazz, pop, rock. Spelenderwijs leer je deze vaardigheden aan tot je uiteindelijk over een uitgebreid vocabularium beschikt om je eigen solo’s te spelen.

Songwriting

Je leert stap voor stap je eigen songs schrijven. We nemen ze op met de computer zodat je je eigen demo-opnames hebt. Het producen leer je tijdens het vak ‘geluidsleer en opnametechnieken’.

Compositie

Hier leer je alles over theorie en akkoorden om zelf aan de slag te gaan met componeren.

Proefles

Een proefles volgen kan voor trompet, bugel en trombone, maar ook voor piano, keyboards, gitaar, basgitaar, contrabas, zang, saxofoon, drums, vibrafoon, marimba en singer songwriting. We tonen je met veel plezier wat je aan de Academie voor Muziek en Woord kan leren en garanderen dat je na één les al een stap dichter hebt gezet naar je favoriete nummer.

Meer info: Academie voor Muziek en Woord, 014 31 38 21, amw@gemeentemol.be, www.amwmol.be

Downloads