Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2019-2020

donderdag 5 september 2019

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen voor het schooljaar 2019 - 2020, niveau E, contractueel dienstverband. Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (september 2019 tot en met juni 2020). Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en curriculum vitae te mailen naar vacature@gemeentemol.be. Stel je ten laatste op 18 september 2019 kandidaat.

Je houdt middagtoezicht bij kinderen van de kleuterschool en de lagere school, in de refter en op de speelplaats. We bieden je een deeltijds contract (maximum vier uur per week) voor bepaalde duur. Er zijn geen diplomavoorwaarden.

Interesse?

Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en curriculum vitae te mailen naar vacature@gemeentemol.be of tegen ontvangstbewijs af te geven aan de balie van de afdeling personeel in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2, 2de verdieping. Stel je ten laatste op 18 september 2019 kandidaat.

Op 19 september ontvang je een uitnodiging met plaats en uur van het selectiegesprek (ongeveer 20 minuten). De gesprekken vinden plaats op vrijdag 20 september 2019 in de voormiddag in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2. Er wordt ook een werfreserve aangelegd voor deze functie.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be