Denk mee over toekomst Rijtenhof: kom naar infoavond op 19 september in Miloheem

maandag 9 september 2019

Op donderdag 19 september om 19.30 uur ben je van harte welkom om mee na te denken over de toekomst van het plein Rijtenhof in Millegem. We komen samen in het Miloheem, Milostraat 13. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Tijdens deze eerste vergadering brengen we de wensen en ideeën in kaart van buurtbewoners, verenigingen en andere inwoners. Op die manier gaan we op zoek naar de meest geschikte bestemming van het plein. Interesse? Schrijf in via www.gemeentemol.be/rijtenhof.

Het Rijtenhof is een groot plein in Millegem, gelegen tussen de Arendstraat, Bosduifstraat en Rijtenhof. Het grote grasveld heeft nu twee petanquebanen en enkele bomen. Vanuit de afdeling jeugd- en sport bekijkt het gemeentebestuur hoe dit plein heringericht kan worden. Uiteraard willen we de inrichting van het plein afstemmen op de wensen en de noden van de buurt. Wil je er voetballen, picknicken, petanquen, sporten,…? Tijdens de eerste infoavond willen we te weten komen wie het plein gebruikt, welke activiteiten er momenteel plaatsvinden en hoe we de herinrichting het best aanpakken.

Op de hoogte blijven?
Kom je naar de infoavond? Dan kan je inschrijven via www.gemeentemol.be/rijtenhof. Inschrijven is niet verplicht, maar het geeft ons een idee van het aantal te verwachten personen. Laat je je naam achter? Dan houden we je ook op de hoogte van de verschillende stappen in dit project.

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be