Infomarkt fietsostrade F 105 Herentals-Balen op donderdag 19 september in Geel

maandag 9 september 2019

Op donderdag 19 september tussen 17 en 20 uur zijn alle geïnteresseerden welkom op de infomarkt over de Fietsostrade F 105 Herentals-Balen, naast spoorlijn 15. Binnenkort starten de werken voor de aanleg van het traject tussen de Heistraat in Geel en de Merelstraat in Mol. Benieuwd hoe de werken zullen verlopen? Kom naar zaal Loana, Kievermont 11 in Geel.

Tijdens de infomarkt licht de Provincie Antwerpen toe wanneer de werken starten, hoe deze precies verlopen, of er omleidingen zijn,… Je krijgt niet alleen concrete informatie, maar hebt ook de kans om vragen te stellen aan de projectleiders.

Bewonersbrief aan direct betrokkenen
De provincie Antwerpen bezorgt in samenwerking met het gemeentebestuur alle direct betrokken inwoners een uitnodigingsbrief voor de infomarkt. Het gaat om de inwoners die in de buurt van het traject wonen en mogelijk hinder ondervinden van de werken.

Fietsostrade
De provincie Antwerpen legt de fietsostrade F105 Herentals-Balen aan naast spoorlijn 15. De realisatie van deze fietsostrade draait op volle toeren met de bouw van een fietstunnel aan de Koulaak in Herentals, een fietsbrug over het kanaal Bocholt-Herentals en een fietstunnel onder de Ring van Geel. Binnenkort starten de werken op grondgebied tussen Geel en Mol.

Werfnieuwsbrief F105 Herentals-Balen
Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de digitale werfnieuwsbrief van de fietsostrade F105 Herentals-Balen. Via deze nieuwsbrief informeert de Provincie Antwerpen je over eventuele omleidingen, hinder die de werken met zich meebrengen of van vorderingen op de werf. Volg zeker ook de Facebookpagina Antwerpen Fietsprovincie (www.facebook.com/AntwerpenFietsprovincie).

Meer info: provincie Antwerpen, dienst Mobiliteit, 03 240 66 25, fietsen@provincieantwerpen.be, www.antwerpenfietsprovincie.be