Gemeentebestuur zoekt kinesist voor woonzorgcentrum in Ten Hove

vrijdag 30 augustus 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds kinesist voor de bewoners van woonzorgcentrum in Ten Hove, in contractueel dienstverband (bepaalde duur van drie maanden met kans op verlenging), niveau B, salarisschaal BV1-BV3. Solliciteren kan tot en met 15 september 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

De kinesitherapeut staat binnen het woonzorgcentrum in om, door middel van kinesitherapie, en rekening houdend met de mogelijkheden van de bewoners, bij te dragen tot een zo hoog mogelijke levenskwaliteit en de verhoging van de zelfredzaamheid van de bewoners. Je functioneren binnen de organisatie vertrekt vanuit een inleving in de noden en behoeften van je cliënten. Je draagt bij tot het in kaart brengen van de zorg. Je brengt relevante informatie aan op besprekingen en participeert actief aan het multidisciplinair overleg.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Minstens houder zijn van de beroepstitel van kinesitherapeut of houder zijn van het diploma van bachelor of master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie of - indien behaald voor 1 november 2002 - een diploma van graduaat kinesitherapie na een opleiding van minstens 3 jaar in het voltijds hoger onderwijs (HOKT) of van licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie (HOLT).

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 15 september 2019 door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma aan ons te bezorgen. Dit doe je:

• bij voorkeur per mail aan vacature@gemeentemol.be

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be