Gemeentebestuur zoekt schrijnwerker/klusjesman

vrijdag 9 augustus 2019

Het gemeentebestuur zoekt twee voltijdse schrijnwerkers/klusjesmannen, in voltijds dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 8 september.

Lever jij enkel werk van de bovenste plank? Heb jij bovendien ervaring als schrijnwerker, en durf jij allerlei klusjes aan? Als schrijnwerker/klusjesman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van algemene schrijnwerkerij- en kluswerken, dit in het kader van onderhouds-, herstellings- en uitbreidingswerken binnen het gemeentelijk patrimonium. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Vaste uren
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• In het bezit zijn van rijbewijs B
  • Geen diplomavoorwaarden

Je moet slagen voor de selectieprocedure die bestaat uit een praktische en mondelinge proef. De praktische proef vindt plaats op maandag 7 oktober vanaf 17 uur.

Solliciteren

Solliciteer ten laatste op 8 september 2019 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van je rijbewijs te bezorgen. Dit doe je op volgende manier:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be