Iedereen hartelijk welkom op het gloednieuwe beweegplein op site Ten Hove!

maandag 29 juli 2019

Op 26 juli opende het beweegplein naast het petanqueplein op site Ten Hove, Jakob Smitslaan 26. Jong en oud is welkom om een sportief luchtje te scheppen en het gloednieuwe beweegtoestel uit te testen. Het plein is voor iedereen altijd gratis toegankelijk. Tijdens de opening werd ook het charter Gezonde Gemeente 2019-2024 ondertekend, we gaan opnieuw ‘samen voor sportief en gezond!’

In de toekomst geeft het plein mogelijkheid tot revalidatie, workshops, … maar vooral: een fijne plek voor de bewoners van het woonzorgcentrum en hun omgeving.

Beweegtoestel
Het beweegtoestel is een combinatie van speeltuigen en behendigheidstools. Om het parcours te doorlopen, moet je je beste beentje voorzetten. Zowel voor senioren die wat aan beweeglijkheid of spierversteviging willen doen, mensen met een beperking die een sportief luchtje scheppen als (klein)kinderen die gewoon willen schommelen is het beweegplein een perfecte plek!

Charter Gezonde Gemeente
Ook voor 2019-2024 engageert onze gemeente zich om verder werk te maken van een omgeving die elke inwoner, bezoeker en werknemer stimuleert om gezond te leven. We organiseren en ondersteunen tal van acties en projecten onder het motto ‘Samen voor sportief en gezond’ en werken aan een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid.

Meer info: sportdienst, 014 33 05 03, sportdienst@gemeentemol.be