Naar inhoud
Gemeente Mol

Plantjesverkopers gezocht voor Kom op tegen Kanker op 13 en 14 september

Naamloos
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 14 augustus 2019

Zin om de handen uit de mouwen te steken voor Kom op tegen Kanker? Verkoop dan azalea’s tijdens de 25ste editie van het Plantjesweekend op 13 en 14 september! Heb je enkele uurtjes vrij? Mogen we op jouw hulp rekenen? Meld je dan als vrijwilliger via tegenkanker@gemeentemol.be of 014 33 05 03. Word plantjesverkoper en maak een vuist tegen kanker!

Jaarlijks vinden honderdduizenden azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Deze actie is enkel mogelijk dankzij de inzet van een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Heb jij zin om enkele uurtjes azalea’s te verkopen aan één van de warenhuizen, het Heilig Hartziekenhuis, Ten Hove,… in het Centrum? Dit jaar is het een jubileumeditie: voor de 25ste keer worden er in heel Vlaanderen tijdens het derde weekend van september plantjes verkocht. Ook onze gemeente doet weer mee. Jij ook?

 

Meehelpen?

Als vrijwilliger sta je steeds met minstens twee helpers aan een warenhuis om azalea’s te verkopen. Je draagt een T-shirt van Kom op tegen Kanker en een identificatiebadge. De uren dat je op vrijdag 13 of zaterdag 14 september wil komen helpen, zijn af te spreken.

 

Maak het verschil!

De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er onder meer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat ook naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.

Meer info en inschrijven: Mols Comité Kom op tegen Kanker, 014 33 05 03, tegenkanker@gemeentemol.be