Gemeentebestuur zoekt jobstudent haartooi

woensdag 26 juni 2019

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (80%) jobstudent haartooi voor de periode van 22 juli tot en met 9 augustus. Ben je minstens 17 jaar en houder van een getuigschrift van het beroepssecundair onderwijs afdeling haartooi? Vul het e-formulier ‘jobstudent haartooi, aanvraagformulier’ in via www.gemeentemol.be/vacatures.

Ben jij de geknipte persoon om in het kapsalon van Ten Hove te vertoeven? Vind je het bovendien geweldig om met ouderen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als jobstudent haartooi ga je onder begeleiding klantgericht tewerk. Je bent flexibel en houdt bovendien van orde en netheid. Verder kan je goed overleggen met jouw collega’s. Wij bieden je een 80% overeenkomst aan met vaste uren, te werken op

• maandag- en vrijdagvoormiddag
  • dinsdag, woensdag, donderdag een hele dag

• Minimum 17 jaar zijn
  • Houder zijn van een getuigschrift van het beroepssecundair onderwijs afdeling haartooi

We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor de taken die je worden toegewezen.

Schoolverlaters zijn ook welkom.

Hoe solliciteren?
Vul het e-formulier ‘jobstudenten haartooi, aanvraagformulier’ in via www.gemeentemol.be/vacatures.

De sollicitatie bestaat  uit een mondeling gesprek en een kleine praktische proef. We nodigen je hiervoor via e-mail uit, we kiezen een moment in onderling overleg.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be