Containerparkkaarten voortaan aan info- en onthaalbalie gelijkvloers 't Getouw

dinsdag 2 april 2019

Sinds kort wordt een aantal dienstverleningen in ’t Getouw waarvoor je vroeger op de ontvangerij moest zijn, afgehandeld aan de informatie- en onthaalbalie. Bezoekers moeten dus niet langer naar de tweede verdieping voor een betaling, maar worden op het gelijkvloers verder geholpen.

Het gaat om volgende dienstverleningen en betalingen:

• Containerparkkaarten
  • Columbariumvaasjes en columbariumplaten
  • Ontgravingen
  • Inname openbaar domein: openbaar domein gemeente en openbaar domein parkeerbeheer
  • Afrekening planafdruk
  • Houtverkoop
  • Betaling waarborgen: waarborg materialen en waarborg stoepen
  • Facturen van kermissen en markten
  • Facturen van containerparken

Volgende zaken kon je al afhandelen aan onze informatie- en onthaalbalie en bij de dienst ontvangerij. Deze kunnen nu enkel nog afgehandeld worden aan de informatie- en onthaalbalie:

• Visvergunningen