Mol wint ‘In de KEI-ker Award’ tijdens ‘Week van de Keigezonde Kempen’

woensdag 20 maart 2019

Op 15 maart werden in Turnhout de KEI-Awards uitgereikt als afsluiter van de Week van de Keigezonde Kempen. Ook onze gemeente viel in de prijzen en won de ‘In de KEI-ker Award’ voor de organisatie van een sport- en speldag op 3 maart in sporthal Den Uyt. De KEI-Awards zetten bijzondere initiatieven voor preventie en gezondheidspromotie bij jonge gezinnen in de kijker. De actie moest plaatsvinden tijdens de Week van de Keigezonde Kempen.

Op zondag 3 maart kon iedereen naar sporthal Den Uyt voor een dag sport en spel. Naast de maandelijkse binnenspeeltuin waren er nog vijf initiatieven: leren fietsen, knuffelturnen, wandelen, babymassage en kindergrime. De hele dag werd opgezet in samenwerking met Sportwerk Vlaanderen, CM, Gezinsbond, WSV Mol en De Schminkfee. Ook de 3xG-studie in samenwerking met Vito was aanwezig met ‘Gezonde keuzes voor je gezin’.

Meer info: sportdienst, 014 33 05 03, sportdienst@gemeentemol.be