Gemeentebestuur zoekt jobstudenten bibliotheek in augustus

vrijdag 15 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt halftijdse jobstudenten voor de bibliotheek in de maand augustus.  Ben je minimum 17 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier ‘jobstudenten bibliotheek zomervakantie’ in. Verstuur dit ten laatste op 29 maart 2019.

Als jobstudent sta je mee in voor de goede werking van de bibliotheek tijdens de maand augustus. Je taken bestaan uit het innemen en uitlenen van bibliotheekmaterialen en het ordenen en wegzetten hiervan. Je helpt bibliotheekbezoekers op een klantvriendelijke manier bij hun zoektocht naar informatie. Verder verwachten we dat je beschikt over de nodige communicatieve en ICT-vaardigheden.

Voorwaarden

Kandidaten moeten minimum 17 jaar worden in het jaar van indiensttreding en nog studeren. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor de taken die je worden toegewezen.

Hoe solliciteren?

Vul het e-formulier ‘jobstudenten bibliotheek zomervakantie, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste 29 maart 2019.

Bij meer dan twaalf kandidaten gebeurt er een CV-screening op volgende criteria:

• ervaring als jobstudent
  • ervaring met de werking van de bibliotheek

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8 april 2019. Je wordt per mail uitgenodigd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 45, vacature@gemeentemol.be