Naar inhoud
Gemeente Mol

Eén jaar Rap op stap: beantwoord prijsvraag en win tickets voor Roodkapje

rap op stap
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 4 maart 2019

Het Rap op stapkantoor bestaat één jaar. Het kantoor geeft reisadvies aan mensen met een beperking of een klein budget. Een daguitstap, een ontspannende vakantie, een sportieve of culturele activiteit? Rap op stap biedt voor elk wat wils. Weet jij op welke datum Rap op stap Mol officieel geopend werd? Stuur je antwoord voor 10 mei naar rapopstap@gemeentemol.be. Wie weet win jij een duoticket voor de musical Roodkapje in Schouwburg Rex.

Na 10 mei trekt een onschuldige hand een winnaar. Ben jij de gelukkige? Dan mag je met het hele gezin (vier personen) gratis naar de musical Roodkapje in Schouwburg Rex. De voorstelling gaat door op 18 mei om 16.30 uur. Een absolute aanrader!

Succesvol eerste werkjaar
Sinds de opening slaagde het Rap op stapkantoor er in om voor 173 personen daguitstappen op maat te regelen en voor maar liefst 46 personen een mooie vakantie te realiseren. Na dit succesvolle jaar vestigt Rap op stap de aandacht op haar eerste verjaardag.

Wat is Rap op stap?
Rap op stap is een reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperking of een klein budget. Een team van enthousiaste vrijwilligers engageert zich om telkens weer een vakantie op maat te realiseren. Je vindt het kantoor in de gang van de dienst seniorenplus in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Je kan er elke donderdag van 16 tot 18 uur terecht. Vanaf 1 april tot en met 30 september is het kantoor ook open op maandagvoormiddag van 9.30 tot 11.30 uur.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be