Bestel tattoos, poseer met je vrijwilligersteam en win pretpakket!

dinsdag 19 februari 2019

Werkt jouw organisatie of vereniging met vrijwilligers? Zet hen dan extra in de kijker naar aanleiding van de Vlaamse Week van de Vrijwilliger van 23 februari tot 3 maart. Speciaal voor deze gelegenheid liet de Vrijwilligerscentrale Mol originele tattoos maken. Bestel je tattoos via inne.dierckx@gemeentemol.be en laat jouw vrijwilligers poseren. Stuur een stoere foto voor zondag 24 maart naar dienst samenlevingsopbouw via www.gemeentemol.be/weekvandevrijwilliger. De leukste foto wint een pretpakket. Alle ingestuurde foto’s verschijnen op de facebookpagina van gemeente Mol en van dienst samenlevingsopbouw.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, Inne Dierckx, inne.dierckx@gemeentemol.be, 014 33 16 16