Gemeentebestuur zoekt coördinator lokale economie

vrijdag 8 februari 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds coördinator lokale economie, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau A. Solliciteren kan tot en met 1 maart 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als coördinator lokale economie ondersteun en lever je inhoudelijk advies over je vakgebied. Je ontwikkelt en bouwt de dienstverlening verder uit voor de ondernemers, markt- en kermiskramers zodat deze een goed aanspreekpunt hebben voor informatie en communicatie. Je voelt aan wat er leeft in de ondernemerswereld om een goed economisch beleid te adviseren.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B is een pluspunt

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure. Je krijgt een thuisopdracht toegestuurd vanaf 8 maart 2019. De opdracht moet 18 maart 2019 ingeleverd worden.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Tom Smet (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 52).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 1 maart 2019 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

per mail (voorkeur) aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De mondelinge proef staat gepland op 25 maart (vanaf 14 uur). De beste kandidaat wordt uitgenodigd voor een assessment.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be