Naar inhoud
Gemeente Mol

Huiskamers gezocht voor optredens Gluren bij de Buren. Schrijf nu in!

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 18 januari 2019

Hou je van muziek, woord, dans, theater, comedy…? Altijd al eens oog in oog willen staan met de artiest? Zet je huiskamer dan open voor Gluren bij de Buren. Het concept is eenvoudig: lokale podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer. Je mag je huiskamer inschrijven tot en met 10 februari.

Gluren bij de Buren vindt dit jaar plaats van 24 mei tot en met 2 juni en is een initiatief van de gemeenten Mol, Arendonk, Dessel, Geel, Laakdal, Lommel en Retie.

 

Inschrijven

Zin om mee te doen? Schrijf je dan in bij Cultuurcentrum ’t Getouw of via het formulier dat je vindt op de Facebookpagina ‘Gluren bij de Buren Huiskamerfestival’. Inschrijven kan tot en met 10 februari. Je kiest zelf twee acts die jouw voorkeur wegdragen, daarna gaan de organisatoren aan de slag met puzzelen en brengen ze jou in contact met de gekozen artiest.

 

Jij zorgt voor een prettig onthaal van de performer en de ontvangst van de toeschouwers. Je kiest zelf hoeveel toeschouwers je wil ontvangen in je huiskamer. De inschrijvingen voor het publiek verlopen via het cultuurcentrum. De toegang is gratis; wel geldt de afspraak dat de artiest na het optreden mag rondgaan bij de toeschouwers voor een vrije bijdrage. Natuurlijk mag je zelf ook vrienden en kennissen uitnodigen.

 

Huiskamer te klein?

Is je huiskamer te klein, maar heb je een grote veranda, een gezellige garage of misschien wel een leuk zaaltje ter beschikking? Contacteer dan zeker het cultuurcentrum, want ook grotere groepen podiumkunstenaars zoeken een fijne plek om op te treden. Wie weet vult jouw werkhuis zich met de klanken van een echte bigband!

Meer info en inschrijven: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be