Naar inhoud
Gemeente Mol

Foodtrucks gezocht voor Foodcorner@MonMolMartre op 3 en 4 augustus

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 18 januari 2019

Ben jij de trotse bezitter van een foodtruck? Wil je graag een plaatsje bemachtigen op onze Foodcorner@MonMolMartre? Schrijf je dan tussen 18 januari en 8 februari 2019 in. Je vindt er ook de deelnemingsvoorwaarden terug. Mon Mol Martre is een kunsthappening die plaatsvindt op zaterdag 3 en zondag 4 augustus. Deelnemen kost 250 euro voor de twee dagen.

Een jury maakt, op basis van de attractiviteit van je foodtruck of –stand en de variatie van het aanbod, een selectie van ongeveer zeven foodtrucks en –stands die mogen deelnemen. Ten laatste op 22 februari 2019 laten we via e-mail weten of je al dan niet kan deelnemen. Als standhouder moet je de volledige duur van het evenement open zijn: op zaterdag 3 augustus van 12 tot 20 uur en op zondag 5 augustus van 12 tot 19 uur.

 

Mon Mol Martre

Op 3 en 4 augustus verwachten we weer heel wat bedrijvigheid langs de oevers van de Nete. Tientallen artiesten tonen er ‘live’ hun kunsten op de kunsthappening Mon Mol Martre. Het traject start aan de Markt, langs parking Sint-Pieter, het park Moldersbok en loopt verder via de Wandelweg langs de oevers van de Nete tot aan de watermolen. Op verschillende plaatsen op het traject spelen muzikanten een deuntje en kunnen de bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Jaarlijks lokt dit evenement duizenden bezoekers.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be