Gemeentebestuur zoekt projectmedewerker perinataal netwerk

vrijdag 21 december 2018

Het gemeentebestuur zoekt voor de interlokale vereniging (ILV) BalDeMoRe een  voltijdse projectmedewerker, in contractueel dienstverband voor een bepaalde duur van 12 maanden met kans op verlenging, niveau B. Solliciteren kan tot en met 9 januari 2019.

Als projectmedewerker werk je in opdracht van de gemeente Mol voor het interlokaal samenwerkingsverband van vier lokale besturen Balen, Dessel, Mol en Retie en heb je dus ook nauwe contacten met de vier OCMW’s en gemeenten. Je werkt nauw samen met de coördinator van het Huis van het Kind Balen-Dessel-Mol-Retie.

De projectmedewerker is een brugfiguur tussen de partners van het perinataal netwerk van het Huis van het Kind, eerstelijnszorgpartners en de OCMW’s en gemeenten. Dit netwerk komt op regelmatige basis samen met als doel het wegwerken van drempels tijdens de zwangerschap, afstemming tussen partners en het detecteren van behoeften bij jonge gezinnen.

De projectmedewerker staat ook in voor het begeleiden van kwetsbare gezinnen als oudercoach. De start van deze begeleiding start zo vroeg mogelijk in de zwangerschap en volgt een zorgvuldig uitgetekend zorgpad met de diverse grondrechten en ondersteuningsbehoeften per levensdomein.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 9 januari 2019:

• je sollicitatiebrief
  • je CV
  • een kopie van het gevraagde diploma

via mail aan dagmar.gooris@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan Huis van het Kind Regio Mol, t.a.v. Dagmar Gooris, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Op basis van motivatie, ervaring en competenties wordt er een voorselectie gedaan op de brieven. De weerhouden kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een mondelinge proef gecombineerd met een schriftelijke opdracht. Deze proeven gaan door op 15 januari 2019.

Meer info: Huis van het Kind regio Mol, 014 33 15 81, dagmar.gooris@gemeentemol.be