Naar inhoud
Gemeente Mol

Wat heb jij nodig bij de opvoeding van je kind? Laat het ons weten en win!

Strip 30_leukste van vandaag KLEUR 2
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 7 december 2018

Welke grote en kleine vragen over je grote of kleine kinderen houden jou bezig? Laat weten wat jij nodig hebt en help ons zo om van Huis van het Kind regio Mol een huis te maken op maat van ouders, grootouders, hulpverleners,... Dien jouw ideeën, suggesties, vragen,… uiterlijk op zondag 16 december in via www.gemeentemol.be/top3huisvanhetkind en win een strip van Familie De Koninck!

We vragen aan jou als mama, papa, grootouder, opvoeder, hulpverlener, leerkracht om ons te helpen. Laat weten wat jij verwacht van een Huis van het Kind binnen onze regio. Geef ons drie zaken waarmee jij geholpen wil worden in een Huis van het Kind via www.gemeentemol.be/top3huisvanhetkind.

Strips familie De Koninck
We verloten onder de inzendingen 20 geweldige strips van de Familie De Koninck.
Uit frustratie tekende papa Mario op een avond enkele cartoons van zijn dochters Lena en Jolien. Ze vielen zo in de smaak, dat hij er een heel album van maakte. Ondertussen zijn er vier albums boordevol herkenbare, waargebeurde kortverhaaltjes in stripvorm! Neem alvast een kijkje op https://shop.aaargh.be/.

Huis van het kind regio Mol
Het Huis van het Kind regio Mol (Balen-Mol-Dessel-Retie) is al enkele jaren dé online plaats voor iedereen met kleine en grote vragen over kleine en grote kinderen. Onze webstek is www.huisvanhetkindregiomol.be. Naar de toekomst toe dromen we van een echt Huis. Een fysiek huis waar je kan binnenstappen met je vragen, bezorgheden, ideeën,… waar je mensen ontmoet en deelneemt aan activiteiten. Het moet een Huis zijn op jouw maat. En net daarom hebben we jou nodig!

Meer info: huis van het kind regio Mol, 014 33 15 81, dagmar.gooris@gemeentemol.be, www.huisvanhetkindregiomol.be