Naar inhoud
Gemeente Mol

Toegang tot ‘Wintersfeer op het Zilvermeer’ enkel met vooraf besteld ticket!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 7 december 2018

Enkel wie een ticket heeft, krijgt op vrijdag 14 december toegang tot het evenement ‘Wintersfeer op het Zilvermeer’. Bestelde je nog geen ticket? Doe het dan nu via www.zilvermeer.be. Volwassenen betalen 4 euro per ticket. De tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar zijn gratis, maar ook deze moet je vooraf bestellen.

‘Wintersfeer op het Zilvermeer’ is een feeërieke winterwandeling van ongeveer 3 kilometer langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. Voor de gelegenheid is het hele parcours, dat door het domein loopt, sfeervol verlicht met lampjes, vuurmanden en allerlei klank – en lichtspelen. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, wervelende vuurshows, betoverende livemuziek en nog veel meer. Warm gezellig op met een lekker drankje

 

Praktisch

De toegang tot Wintersfeer is voorzien langs de ingang via Zilvermeerlaan 2. Starten kan tussen 18 en 21 uur. Kleed je warm aan en kom met stevige stappers naar het Zilvermeer. Je viervoeter is welkom, maar houdt mogelijk niet zo van de drukte. De wandeling is ook geschikt voor rolstoelgebruikers via een aangepaste route. Het evenement eindigt om 23 uur.

 

Win gratis toegangsticket

Wil je kans maken op een gratis toegangsticket voor Wintersfeer en een heerlijk relaxmoment voor zes personen in een warme hottub tijdens deze sfeervolle avond? Maak dan een creatieve foto waarop één van de affiches van Wintersfeer op de achtergrond duidelijk zichtbaar is. Surf naar www.zilvermeer.be voor het wedstrijdreglement.