Naar inhoud
Gemeente Mol

Onverhard deel Varenstraat alleen nog voor voetgangers en fietsers

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 22 november 2018

Vanaf maandag 26 november is het onbebouwde en onverharde deel van de Varenstraat (aansluiting Wezelbaan) alleen nog bruikbaar voor voetgangers en fietsers. Deze maatregel komt er op vraag van de privéeigenaar van dit perceel. De eigenaar wenst niet langer dat auto’s over zijn perceel rijden, voor voetgangers en fietsers geeft hij wel de toestemming.

De Varenstraat loopt voor een deel (de eerste 125 meter ter hoogte van de aansluiting op de Wezelbaan) niet over openbaar domein maar wel over privégrond. Het gemeentebestuur voert de gevraagde werken uit zodat dit deel van de Varenstraat niet meer kan gebruikt worden. De werken omvatten het plaatsen van aangepaste verkeerssignalisatie en paaltjes langs beide zijden van dit deel van de straat. Daarnaast wordt de breedte van deze onverharde weg herleid tot drie meter.

Toegang Varenstraat

De toegang tot de Varenstraat blijft mogelijk via de Wezelbaan en de Wezelhoevenweg. Op dit moment zijn de N136 en de Hoevenweg afgesloten wegens de aanleg van de fietspaden. Wanneer dit is afgerond, kunnen ook deze straten opnieuw gebruikt worden als toegang naar de Varenstraat. Onze excuses voor het ongemak.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be