Naar inhoud
Gemeente Mol

Hulp nodig bij het sneeuwvrij houden van je oprit? Haal gratis affiche af

SNEEUW
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 7 november 2018

Minder mobiele mensen kunnen hun voetpad of oprit zelf niet sneeuw- of ijsvrij maken. Een beetje hulp van een attente buur helpt hen enorm. Daarom lanceert dienst seniorenplus voor het tweede jaar op rij een affichecampagne waarmee buren hulp kunnen vragen of aanbieden. Iedereen kan gratis affiches afhalen aan de balie van Ten Hove, in de bibliotheek en aan de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw. Krijg je de affiche graag toegestuurd? Bel naar 014 33 16 00.

Met een affichecampagne maakt de dienst seniorenplus het eenvoudig om hulp te vragen of aan te bieden voor het sneeuw- en ijsvrij maken van opritten. De voorzijde van de affiche toont een humoristische cartoon waarmee iemand hulp vraagt. Op de andere zijde wordt een sneeuwheld afgebeeld waarmee mensen hulp aanbieden. Als inwoners de affiches aan het raam hangen, vinden hulpvrager en –aanbieder elkaar snel. Met de campagne stimuleren we warme sociale contacten tijdens koude winterdagen. 

Gratis afhalen affiches

Hang jij graag een affiche aan je raam? Haal deze dan gratis af aan:

  • De onthaalbalie in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28
  • De bibliotheek, Molenhoekstraat 2
  • De informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2

Krijg je graag een affiche bij je thuis toegestuurd? Contacteer dan de dienst seniorenplus via het nummer 014 33 16 00 of mail naar dienstseniorenplus@gemeentemol.be.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be