Laatste kans om in te schrijven !!! 3-daagse PARIJS – 26-27-28 april 2019

zondag 13 januari 2019

Laatste week! Wie nog mee wil kan nog inschrijven tot 21 januari.

Na de geweldige ervaring van vorig jaar, reizen we opnieuw naar deze artistieke wereldstad!

Ook in 2019 heeft Parijs naast de gekende en gerenommeerde musea een aantal blikvangers in zijn aanbod van tijdelijke tentoonstellingen. Aan mogelijke locaties is er geen gebrek:

Musée du Luxembourg
Institut Albert Giacometti.
Fondation Le Corbusier
Fondation Custodia
Musée du Louvre
Musée Marmottan
Musée Jacquemart-André
Musée de l’Orangerie
Petit Palais en Grand Palais
Musée Maillol
Jeu de Paume
Centre Pompidou
Musée Picasso
Musée d’Art moderne de la Ville de Paris

Op maandag 25 maart om 18u30 organiseren we een infoavond voor alle ingeschreven deelnemers. We brengen daar alle beschikbare informatie, zodat je vooraf een eigen parcours kan uitstippelen.
In de bus ontvangt u een beknopte infobrochure dat eveneens als leidraad kan gebruikt worden.
Tijdens deze reis zal er niet gegidst worden. Wel staan de aanwezige leerkrachten ter beschikken voor eventuele extra informatie of interessante beschouwende gesprekken.

We hopen op een zeer gezellige 3-daagse met een tevreden en verrijkte artistieke geest op de terugweg!
Wij kijken er alvast naar uit.