Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

woensdag 3 oktober 2018

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week) in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging) voor een spoedige indiensttreding. Interesse? Stuur dan ten laatste op 21 oktober 2018 je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als begeleid(st)er van de buitenschoolse kinderopvang sta je in voor het begeleiden van kinderen tijdens de voor- en naschoolse opvang en tijdens de schoolvrije dagen.  Samen met je team bereid je leuke en gevarieerde spelactiviteiten voor om samen met de kinderen te spelen.

Je moet in het bezit zijn van één van de volgende diploma’s:

• 7de jaar BSO kinderzorg of begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
  • 6de jaar TSO sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen of jeugd- en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs),
  • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding leraar kleuteronderwijs, leraar lager onderwijs of orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
  • bachelor- of masteropleiding
  • een diploma dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin

Interesse?

Stuur dan ten laatste op 21 oktober 2018 je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma. Dit doe je op volgende manier:

• bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be
    Of
  • per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Tom Smet, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Een uittreksel uit het strafregister (model 2) moet je tijdens het sollicitatiegesprek bezorgen.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 25 oktober 2018.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be