OCMW zoekt halftijds technisch assistent externe poetsdienst

woensdag 3 oktober 2018

Het OCMW zoekt een halftijds technisch assistent externe poetsdienst (D1-D3). Het gaat om een contract voor bepaalde duur van drie maanden. Interesse? Stuur je kandidatuur uiterlijk op 16 oktober 2018 bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeente Mol, afdeling personeel, ter attentie van Tom Smet, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

We zoeken een gemotiveerde poetshulp om bij bejaarden thuis te poetsen. Je staat mee in voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor de cliënten. Je zorgt voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je taken bestaan uit opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren en ramen lappen. Je werkt enkel in de voormiddag.

Interesse?

Bezorg ons dan uiterlijk op 16 oktober 2018 jouw sollicitatiebrief met motivatie en je curriculum vitae. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Bezorg je sollicitatie op volgende manier:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeente Mol, afdeling personeel, ter attentie van Tom Smet, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Als je in aanmerking komt, nodigen we je telefonisch uit.  De selecties vinden plaats op 18 oktober 2018.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be