Gemeentebestuur zoekt tijdelijk technisch medewerker patrimonium

vrijdag 21 september 2018

Het gemeentebestuur zoekt een technisch medewerker (technisch tekenaar) binnen de afdeling patrimonium. Het is een functie in voltijds contractueel dienstverband, bepaalde duur (1 jaar), niveau C, salarisschaal C1-C2-C3. Interesse? Solliciteer ten laatste op 14 oktober 2018 via mail aan vacature@gemeentemol.be of via post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als technisch medewerker (technisch tekenaar) binnen de afdeling patrimonium ben je mee verantwoordelijk voor de opmaak van en het updaten van de plannen van de gemeentelijke gebouwen. Je werkt actief mee aan de opmaak van de brandpreventiedossiers en verzamelt de nodige gegevens om toe te voegen aan de digitale en analoge dossiers die hierop betrekking hebben. Wij zoeken iemand die vlot kan werken met het tekenprogramma autocad en sterk is in administratie.

Voorwaarden

Kandidaten zijn in het bezit van een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een computerproef en een mondelinge proef.

Bezorg ons ten laatste op 14 oktober 2018 je sollicitatiebrief samen met

• je CV
  • een kopie van je diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs

via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Als je in aanmerking komt, nodigen we je per mail uit.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be