Gemeentebestuur zoekt halftijds zaalwacht(st)er/kassamedewerk(st)er

vrijdag 14 september 2018

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds zaalwacht(st)er/kassamedewerk(st)er voor sportcentrum Den Uyt, contractueel dienstverband, bepaalde duur, niveau D1-D2-D3 met als startdatum 1 oktober 2018. Interesse? Stuur je kandidatuur ten laatste op 21 september 2018 via email aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als zaalwacht(st)er/kassamedewerk(st)er zorg je voor een klantvriendelijk onthaal van alle bezoekers van het zwembad en de sportaccommodaties. Je staat mee in voor de kassawerking en je bent een belangrijke schakel in het verstrekken van eerstelijnsinformatie aan de klant/burger. Verder hou je toezicht op het (veilig) gebruik van de sportaccommodaties en verzorg je het onderhoud ervan. Je bent bereid om flexibel te werken in een dynamische en sportieve werkomgeving.

Er zijn geen diplomavoorwaarden.

Interesse?

Stuur ten laatste op 21 september 2018 je motivatiebrief met je curriculum vitae via e-mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 46, vacature@gemeentemol.be