Naar inhoud
Gemeente Mol

Open Academiedagen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
zaterdag 5 mei 2018

 

 

 

 

 

 

Do 24 mei om 19u – Opening Tentoonstelling ‘Leerlingen met Speciale Noden’ - ’t Kristallijn, Blauwe Keidreef 3.

Iedereen is van harte welkom op de opening van deze tentoonstelling!

Je kan de eindwerken van onze leerlingen met een beperking gaan bekijken in ’t Kristallijn tijdens de weekends van zaterdag 26 mei tot en met zondag 10 juni.

  •  Zaterdag 26 en zondag 27 mei
  •  Zaterdag 2 en zondag 3 juni
  •  Zaterdag 9 en zondag 10 juni

Telkens van 14u tot 17u.

Inkom is gratis!

Zo 10 juni om 11u – opening tentoonstelling Lagere Graad in BALEN + proclamatie.

De kinderateliers van Balen werkten dit schooljaar rond het thema ‘AAN TAFEL’. De resultaten worden tentoongesteld  in de exporuimte van VC De KRUIERIE te BALEN van Ma 11 t/m Ma 25 juni.

Op zondag 10 juni zal ook het secretariaat tot 14u aanwezig zijn en krijg je de kans om je alvast in te schrijven voor volgend schooljaar. M.a.w. wil je al zeker zijn van je plaatsje in het atelier. Aarzel niet, sommige ateliers zijn snel volzet.

Vr 22 juni vanaf 18u – receptie en proclamatie Academie Mol – Markt 24

We openen niet enkel vol trots onze tentoonstelling met werken uit alle ateliers en van alle leerlingen en studenten, maar vieren meteen onze laureaten uit  de Middelbare, Hogere en Specialisatie Graad.

We hopen u te mogen verwelkomen op deze receptie!

Za 23 tem di 26 juni – Tentoonstelling Academie voor Beeldende Kunsten – Markt 24

De werken van alle leerlingen zijn te bewonderen. Ook de creaties van de kinderen die les volgen in de wijkafdeling in Millegem worden tentoongesteld in de academie in Mol-Centrum.

Tijdens de tentoonstelling kan je in onze cafetaria even pauzeren met een hapje en/of een drankje, met dank aan de vriendenkring. Onze leerkrachten zijn allemaal kunstenaars! Zij staan jou tijdens de tentoonstelling graag te woord.

Elke dag van 10 tot 20 uur

Inkom is gratis