Vriendenkring vraagt ‘helpende handen’

zaterdag 17 maart 2018

De Vriendenkring zoekt naar helpende handen!
Als nieuwe bestuur – en ook als Academie – hebben wij jullie hulp heel hard nodig.

Niet enkel onze eigen Hogere Graad Studenten willen we hiervoor aanspreken, maar ook de ouders van onze jongere studenten! Zij vormen een grote groep van onze leerlingen en toch spreken we elkaar te weinig.

De vriendenkring wil niet enkel ondersteunen, ze wil ook verbinden. Mensen bijeenbrengen, en laten ontmoeten. En alvast één thema verbindt ons: KuNST !

Wat wij dus vragen is dat iedereen die zich nuttig wil maken tijdens de opbouw van een evenementen zoals onze tentoonstellingen, lezingen, eindejaarsfeest, … en/of zijn hulp kan aanbieden bij de bediening bij de bar, zich bekend wil maken.

M.a.w. we zoeken vrijwilligers die zich actief willen inzetten tijdens één van onze vele activiteiten.

Kan je je vrijmaken op bepaalde momenten, stuur dan een mailtje naar abk@gemeentemlol.be, en vermeld eventueel waar je graag wil meewerken.

Jullie hulp is goud waar!!

Alvast bedankt voor de bereidwillige samenwerking.