Studiereis Gent

zondag 18 maart 2018

--> Donderdag 17 mei – MSK – GENT

Het MSK Gent biedt vaak zeer interessante tijdelijke tentoonstellingen aan, zoals deze over het werk van Medardo Rosso (1858-1928).

Deze Italiaanse kunstenaar is zonder twijfel de absolute pionier van de 20ste-eeuwse sculptuur. Op het snijpunt van twee eeuwen groeide Rosso uit tot een voorloper voor de futuristen en beïnvloedde hij de libertaire artistieke ontwikkelingen van de jaren 1960.

De tentoonstelling in het MSK Gent belicht de bijzondere ontwikkeling van zijn oeuvre en haalt - voor het eerst sinds 1909 - één van de belangrijkste kunstenaars uit de late 19de en vroege 20ste eeuw naar België.

Wil je toch een frisse neus halen en even het museum verlaten, dan vind je op een steenworp het SMAK !

Alle informatie betreffende inschrijven, betalen, … vind je op www.abkmol.be

Of kan je bekomen op ons secretariaat: abk@gemeentemol.be – 014/33 07 96.

• -Inschrijven kan tot 3 mei 2018.

Aarzel niet te lang, er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar!

Bij volzet wordt er een reservelijst aangelegd.