OCMW zoekt technisch assistent afdelingsassistent, halftijds vervangingscontract

dinsdag 13 maart 2018

Het OCMW zoekt een technisch assistent afdelingsassistent, halftijds vervangingscontract. Er is een snelle indiensttreding gepland. Interesse? Bezorg dan jouw sollicitatiebrief met cv per post (poststempel geldt) aan OCMW Mol, afdeling personeel, t.a.v. Leen Ducheyne, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Of per mail aan vacature@gemeentemol.be. Solliciteren kan tot en met 19 maart 2018.

Als technisch assistent afdelingsassistent bied je algemene logistieke ondersteuning aan collega’s en bewoners van het woonzorgcentrum Ten Hove. Je staat in voor de voorbereiding en bedeling van maaltijden en zorgt ervoor dat het maaltijdgebeuren vlot verloopt. Verder zorg je voor het onderhoud van de afdelingskeuken en zorg je ervoor dat de zithoeken netjes blijven. Tenslotte sta je in voor de bedeling van het wasgoed van de bewoners.

Er wordt een wervingsreserve van 6 maanden aangelegd.

Interesse?

Bezorg ons dan jouw sollicitatiebrief met cv. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert.

Sollicitaties kunnen op volgende manieren bezorgd worden:

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan OCMW Mol, afdeling personeel, t.a.v. Leen Ducheyne, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol
  • per mail via het e-mailadres vacature@gemeentemol.be

Solliciteren kan tot en met 19 maart 2018. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. De selecties vinden plaats op dinsdag 27 maart 2018. Als je in aanmerking komt, word je telefonisch uitgenodigd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 27, vacature@gemeentemol.be