Lotte Luysterborg wint wedstrijd driekoningenzingen

vrijdag 9 februari 2018

Lotte Luysterborg uit Ezaart kwam als winnaar uit de bus voor de wedstrijd driekoningenzingen. Kinderen die dit jaar driekoningen gingen zingen en voor 15 januari een leuke foto van hun zangronde doorstuurden, maakten kans om een vrijetijdscheque te winnen ter waarde van 20 euro. Proficiat Lotte! Jij mag je prijs afhalen op de jeugddienst, Markt 28.

Elk jaar op 6 januari trekken driekoningenzangertjes van deur tot deur. Met een kartonnen draaister, enkele oude tafellakens en een papieren kroon trotseren ze het gure winterweer om een snoepbuit bij elkaar te zingen. Ook dit jaar smeerden heel wat kinderen hun keeltjes om samen met hun vriendjes de buit binnen te halen. Dit leverde leuke plaatjes op.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be