Bezorg een foto van het vrijwilligerswerk in je organisatie en win pretpakket

vrijdag 9 februari 2018

In onze gemeente willen we de Vlaamse ‘Week van de vrijwilliger’ niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om onze talrijke vrijwilligers in de kijker te zetten, doen we beroep op jou! Vrijwillig jij bij een Molse organisatie? Stuur ons dan je grappigste vrijwilligersfoto via het e-formulier op www.gemeentemol.be/weekvandevrijwilliger en toon ons waarom jouw vereniging de leukste vrijwilligersploeg heeft van onze gemeente! De vereniging met de gekste foto wint een pretpakket.

Van 3 tot 11 maart viert Vlaanderen de ‘Week van de vrijwilliger’. Omdat onze gemeente gelooft in de kracht van vrijwilligerswerk, zetten we tijdens die week zoveel mogelijk actieve vrijwillige inwoners in de kijker.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, Inne Dierckx, inne.dierckx@dsomol.be, 014 33 16 16