Werken N136: nutsmaatschappijen starten op dinsdag 16 januari

vrijdag 12 januari 2018

Als het vrijmaken van de bermen tussen het rondpunt Soef en het kruispunt met de Wezelbaan afgelopen zijn, starten de nutsmaatschappijen op dinsdag 16 januari met hun werken op dit deel. Zij werken met beurtelings verkeer, vaak met behulp van verkeerslichten.

Deze werken aan de nutsleidingen in dit eerste deel (tussen rondpunt Soef en kruispunt Wezelbaan) duren vermoedelijk tot eind april, begin mei. Daarna schuiven de werken aan de nutsleidingen door naar het tweede deel (tussen kruispunt Wezelbaan en Ring). Op dat moment begint de aannemer met de eigenlijke aanleg van de fietspaden en het vernieuwen van het wegdek in fase 1.

Alle info over de werken aan de N136 vind je via www.gemeentemol.be/fietspadenpostelsesteenweg

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 19, openbarewerken.admin@gemeentemol.be