Naar inhoud
Gemeente Mol

Goedkopere tarieven voor huur tenten deelnemers kerstmarkt

QG6A3656
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 26 oktober 2017

Met een extra tegemoetkoming in de huur van de tenten hoopt het gemeentebestuur dat meer verenigingen zich inschrijven om deel te nemen aan de kerstmarkt. Deze vindt plaats op zondag 10 december tussen 12 en 18 uur. Verenigingen waarvan de eigen tenten niet voldoen aan de strengere brandveiligheidsnormen, kunnen nu een tent huren aan 50 euro in plaats van 100 euro zoals eerder aangekondigd, verenigingen die geen alcohol serveren, betalen slechts 25 euro in plaats van 50 euro. Interesse? Vul uiterlijk op 2 november 2017 het e-formulier in.

Graag willen we het succes van onze kerstmarkt van de vorige jaren evenaren. Daarom roepen we alle lokale verenigingen op om massaal in te schrijven. We vragen wel om je stand in een kerstkleedje te stoppen én om de nadruk van drank en eten te verleggen naar een kerstmarkt voor de hele familie. De vereniging met het mooiste standje ontvangt een gemeentelijke cadeaubon van 150 euro. Samen dompelen we alle bezoekers en deelnemers onder in een gezellige kerstsfeer.

 

Deelnemen?

Verenigingen schrijven ten laatste op donderdag 2 november 2017 in. Je vindt het volledige reglement en de richtlijnen voor brandveiligheid via het inschrijvingsformulier. Vragen of opmerkingen? Contacteer de dienst toerisme via 014 33 07 85 of toerisme@gemeentemol.be.

 

 

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be