Gemeentebestuur zoekt HR-Manager

donderdag 5 oktober 2017

Het gemeentebestuur zoekt een HR-Manager. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling in statutair dienstverband, niveau A (salarisschaal A1a-A2a-A3a). Interesse? Solliciteren kan tot en met woensdag 25 oktober 2017. Stuur je kandidatuur naar college van burgemeester en schepenen, t.a.v. personeelsdienst, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Of mail naar tom.smet@gemeentemol.be.

Als HR-manager sta je aan het hoofd van onze eengemaakte personeelsdienst (gemeente en OCMW) en coach je onze medewerkers.  Naast jouw leidinggevende en administratieve verantwoordelijkheden, neem je als een echte change manager de verdere integratie van de personeelsdienst in handen. Samen met je team werk je aan een gemeenschappelijke aanpak, uniforme processen én een vooruitstrevend en inspirerend personeelsbeleid.  Door jouw mensgerichte aanpak en luisterende houding, weet je wat er leeft binnen de organisatie en je speelt hier gevat op in.  Door een transparante communicatie en participatieve aanpak weet je een draagvlak te creëren om de uitdagende HR-vraagstukken in de organisatie aan te pakken.

Voorwaarden

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een masterdiploma of een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure. De selectieprocedure wordt afgesloten met een psychotechnische proef.

Interesse?

Solliciteren kan tot en met woensdag 25 oktober 2017. Stuur je sollicitatiebrief per post (poststempel geldt als bewijs) samen met je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma naar college van burgemeester en schepenen, t.a.v. personeelsdienst, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of via mail aan tom.smet@gemeentemol.be.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: personeelsdienst, 014 33 09 52, tom.smet@gemeentemol.be