OCMW zoekt voltijds hoofdverpleegkundige

dinsdag 3 oktober 2017

Het OCMW zoekt een voltijds hoofdverpleegkundige (BV5) voor het woonzorgcentrum in Ten Hove. Het gaat om een statutaire betrekking met aanleg van een wervingsreserve van drie maanden. Interesse? Stuur je kandidatuur naar OCMW Mol, personeelsdienst, ter attentie van Shana Minnen, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol. Of via mail aan vacature@ocmwmol.be.

Je geeft leiding aan een team van verzorgend en verplegend personeel om een volwaardige thuis te creëren voor de bewoners, waar optimale hulp, begeleiding en verzorging gepaard kunnen gaan met een comfortabel en aangenaam verblijf.¬†

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan de procedure moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Je bent houder van de beroepstitel van gegradueerd verpleegkundige
  • EN Je beschikt over minimaal drie jaar relevante beroepservaring
  • EN je beschikt over een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (bachelor in de verpleegkunde of daarmee gelijkgesteld, master in de verpleegkunde).
  • EN
    • Je bent houder van één van volgende diploma’s;
      • diploma van kaderopleiding nursing¬†
      • postgraduaat leiderschap in de zorg
      • licentiaat in de medische-sociale wetenschappen
      • master in management, zorg en beleid in de gerontologie
      • master in het management en beleid van de gezondheidszorg.
    • OF je behaalt één van deze diploma’s binnen een periode van vier jaar. In dit geval zal de proefperiode maximaal verlengd worden tot het einde van deze periode.

Je slaagt voor de procedure. Deze bestaat uit een schriftelijke, een mondelinge en een psychotechnische proef.

Interesse?

Bezorg ons jouw sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae ten laatste op 23 oktober 2017 met een kopie van je diploma en je rijbewijs uiterlijk op 30 oktober 2017 op volgende manier:

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan OCMW Mol, personeelsdienst, ter attentie van Shana Minnen, Jakob Smitslaan 22, 2400 Mol
  • tegen ontvangstbewijs aan de personeelsdienst van het OCMW tijdens de openingsuren of aan de balie van het Sociaal huis, Jakob Smitslaan 22, op donderdagavond tot 19 uur
  • via mail aan vacature@ocmwmol.be

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Als je in aanmerking komt, ontvang je 14 dagen voor het examen een uitnodiging via aangetekende brief.

Meer info: personeelsdienst, Shana Minnen, 014 33 15 42, vacature@ocmwmol.be