Naar inhoud
Gemeente Mol

Sporten aan spotprijzen waar, wanneer en hoeveel je wil dankzij de SNS-pas!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 29 september 2017

De SNS-pas (Sport Na School) is een sportpas voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met een SNS-pas kan je gedurende een bepaalde periode aansluitend op de schooluren deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Voor een periode van 12 weken betaal je 30 euro, voor twee periodes betaal je slechts 45 euro. Alle info vind je op www.sportnaschool.be.

Met de SNS-pas kies je zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten. Vooraf inschrijven is niet nodig. Je kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er op af. Je hebt keuze uit een ruim aanbod: hockey, fitness, boogschieten, zwemmen, golf, crossfit, kajak, kickboxing, gym, bowling,… Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt. Ze sluiten meestal aan op de schooluren zodat je niet veel tijd verspeelt.

Wanneer?

  • Periode 1 (12 weken): van 2 oktober tot en met 1 december 2017 en van 8 januari tot en met 2 februari 2018.
  • Periode 2 (12 weken): van 5 februari tot en met 18 mei 2018.
  • De SNS-pas is niet geldig tijdens schoolvakanties

Ik wil een SNS-pas

Wil jij een SNS-pas? Vul dan het inschrijvingsformulier in via www.sportnaschool.be of contacteer op school je leerkracht LO. Hij of zij is op de hoogte van dit initiatief.

Ik heb een SNS-pas, en dan?

Op www.sportnaschool.be vind je na het invullen van jouw postcode onder ‘sporten in jouw buurt’ alle informatie over het programma. Als je doorklikt in het uurrooster zie je de nodige praktische informatie.

Meer info:

> www.sportnaschool.be

> sportdienst, 014 33 05 10/15, sportdienst@gemeentemol.be