Naar inhoud
Gemeente Mol

Meld mobiliteitsknelpunten op schoolroutes via www.route2school.be

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 22 september 2017

Het gemeentebestuur en de Molse scholen nemen deel aan het project Route2School. Voor het welslagen van dit project is ook jouw inbreng belangrijk! Via www.route2school.be kan je nog tot en met 27 oktober 2017 mobiliteitsknelpunten op schoolroutes melden en mee nadenken over mogelijke oplossingen. Samen gaan we op zoek naar goede oplossingen die de verkeersveiligheid van leerlingen verbeteren.

Via dit project willen we een grondige analyse maken van de verkeersveiligheid op schoolroutes en het verplaatsingsgedrag van leerlingen. Hiervoor roepen we in de eerste plaats de hulp in van de leerlingen, maar ook  ouders, leerkrachten en politie worden betrokken.

 

Resultaten

Van 18 september tot en met 27 oktober verzamelen we zoveel mogelijk data. In een volgende stap volgt een grondige analyse van de verzamelde data die besproken wordt met het gemeentebestuur, politie en de scholen. De resultaten worden achteraf bekendgemaakt zodat iedereen weet welke stappen we ondernemen om de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren.

Meer info:

> verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

> www.route2school.be