Naar inhoud
Gemeente Mol

Rolstoelgebruiker? Ook jij kan naar massaspektakel Mol-in-Scène II

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 15 september 2017

Rolstoelgebruikers die graag een voorstelling bijwonen van Mol-in-Scène II kunnen op donderdag 28 september, 5 of 12 oktober gratis gebruikmaken van aangepast vervoer. De Handicar haalt je thuis op en brengt je na de voorstelling weer terug. Ook voor vervoer tussen de verschillende locaties tijdens de voorstelling wordt – indien nodig – gezorgd. Interesse? Contacteer de ticketbalie van cc ’t Getouw via 014 33 09 00. Met dit initiatief wil het cultuurcentrum zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van dit unieke massaspektakel.

Mol-in-Scène II wordt een hedendaags massaspektakel rond onze vermaarde Molse Lichtstoeten, met als rode draad het verhaal van de jongeren Jens en Lise. Regisseur Luc Stevens, meer dan 400 acteurs, zangers, dansers en figuranten en tientallen vrijwilligers achter de schermen trekken alle registers open om je van de ene verbazing in de andere te laten vallen.

 

Verschillende locaties

Op maar liefst vijf verschillende locaties in het Centrum krijg je een deel van het verhaal te zien. Via een doorschuifsysteem kijk je naar voorstellingen in Zaal ’t Getouw, Rozenberg S.O. en Schouwburg Rex. Daarna volgt een geanimeerde wandeling langs de Nete, om te eindigen aan De Zwaan waar we samen de slotshow beleven.

 

Handicar

De handicar is een dienst voor rolstoelgebruikers die geen eigen of openbaar vervoer meer kunnen gebruiken. Zij worden door vrijwillige chauffeurs naar allerlei activiteiten gebracht. Ook voor andere voorstellingen van Mol-in-Scène kan je dus op hen beroep doen. De voorwaarden vind je hier of bij de dienst seniorenplus (014 33 15 28).

 

Tickets

Wil je gebruikmaken van het aangepast vervoer op donderdag 28 september, 5 of 12 oktober? Bestel dan je tickets een week vooraf via de ticketbalie van cc ’t Getouw (Schouwburg Rex - 014 33 09 00). Afspraken voor het vervoer maak je daarna met de dienst seniorenplus (014 33 15 28). Voor een ticket betaal je 22 euro – vraag naar de voorwaarden om gratis een begeleider mee te brengen. Het vervoer is op deze dagen uitzonderlijk gratis.

 

Opgelet: ook rolstoelgebruikers die geen gebruik maken van het aangepast vervoer, reserveren hun ticket via de ticketbalie. Dan worden de aangepaste plaatsen in de zaal voorbehouden.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be