Naar inhoud
Gemeente Mol

Tickets Mol-in-Scène II vliegen razendsnel de deur uit

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 12 september 2017

De première van het massaspektakel Mol-in-Scène II op vrijdag 22 september is inmiddels ook uitverkocht. Net zoals de voorstellingen van vrijdag 29 en zaterdag 30 september en zaterdag 7 oktober. Voor de voorstelling van zaterdag 14 oktober zijn nog maar enkele tickets voorradig. Dit unieke massaspektakel mag je absoluut niet missen. Bestel daarom meteen je tickets via www.getouw.be. Tijdens het openingsweekend zijn er nog tickets voor de voorstelling van zondag 24 september. Het spektakel loopt tot zaterdag 14 oktober.

Mol-in-Scène II wordt een hedendaags massaspektakel met als rode draad het verhaal van de jongeren Jens en Lise. Jens groeit op in een gezin dat het niet al te breed heeft. Hij raakt op het verkeerde pad met de bende van Leemans en komt in aanraking met het gerecht. Gelukkig biedt de Lichtstoet van Ginderbuiten voor hem een uitweg. Studente Lise droomt van een carrière als modeontwerpster. Maar haar vader – de voorzitter van Rozenberg Lichtstoet – is allerminst opgezet met de plannen van zijn dochter. 

Vijf verschillende locaties
Op maar liefst vijf verschillende locaties in het Centrum krijg je een deel van het verhaal te zien. Regisseur Luc Stevens, meer dan 400 acteurs, zangers, dansers en figuranten en tientallen vrijwilligers achter de schermen, trekken alle registers open om je keer op keer te verbazen. Via een doorschuifsysteem krijg je eerst drie voorstellingen te zien in Zaal ’t Getouw, Rozenberg S.O. en Schouwburg Rex. Daarna maakt iedereen in kleine groepjes een geanimeerde wandeling langs de Nete, om te eindigen aan De Zwaan waar we samen de slotshow beleven. 

Tickets
Bij het kopen van je ticket kies je de juiste prijs bij een van de doelgroepen. Je bepaalt ook je startplaats. Welke startplaats je ook kiest, je kan perfect het verhaal volgen.

  • Oranje: startplaats Rozenberg S.O.
  • Groen: startplaats Zaal ’t Getouw
  • Blauw: startplaats Schouwburg Rex
  • Wit: startplaats Schouwburg Rex

Wil je samen met anderen de voorstelling bekijken, koop dan voor iedereen een ticket van dezelfde kleur. De basisprijs bedraagt 22 euro, -16 jaar betaal je 17 euro. Je mag ook met vrijetijdscheques van Mol en Balen betalen.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.getouw.be