Smikkelroute combineert fietsen met lekker eten én een fotozoektocht vanaf 1 mei

vrijdag 28 april 2017

Zegt fietsen, foto’s zoeken en lekker uitblazen bij heerlijk gerechtjes jou iets? Dan is de Smikkelroute vast iets voor jou. Vanaf 1 mei voert deze fietstocht je langs unieke plekjes en laat je tussendoor uitblazen bij heerlijke gerechtjes. Reserveren doe je via www.gemeentemol.be > E-loket > Smikkelroute of bij de dienst toerisme, Markt 1a. Je betaalt 31 euro per persoon, en krijgt er gratis een nagelnieuwe fotozoektocht bij!

Nieuw dit jaar: de fotozoektocht zorgt voor nog meer animatie tijdens de fietstocht van 49 km. De Smikkelroute gaat door op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 1 mei tot 30 september. In de prijs is drank niet inbegrepen (tenzij anders vermeld), die reken je ter plaatse af.

Waar rijden we langs?

• Brasserie ‘t Zilverhof

Kruidig slaatje met gerookte forel

• De Drie Linden

Broedersstoofvlees met Postelbier

OF

Vispannetje

OF

Kipsaté

Met aardappelgerechtje naar keuze

• ’t Saffloerke

Chocolade-Moelleux met vers hoeve-ijs en bosvruchtencoulis

Deze culinaire fietstocht langs het fietsknooppuntennetwerk wordt georganiseerd door de dienst toerisme in samenwerking met enkele Molse horecazaken.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be